STEMA Marknadsföring Handelsbolag

Stockholms län

Information

STEMA Marknadsföring Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Österåker som är den kommunen där STEMA Marknadsföring Handelsbolag finns. I Österåker så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. STEMA Marknadsföring Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket STEMA Marknadsföring Handelsbolag har haft sedan 1994-01-01. STEMA Marknadsföring Handelsbolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till STEMA Marknadsföring Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Slungv. 11, 184 60, Åkersberga men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-54021003.

Österåker arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

STEMA Marknadsföring Handelsbolag har idag 916640-0854 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -Hartikainen, Harry Lennart är den som för stunden ansvarar för STEMA Marknadsföring Handelsbolag

Marknadsföring på internet, import, export och försäljning av miljörelaterade produkter såsom kompost-toaletter, energisparande produkter såsom ackumulatortankar, små lokala el-och gasproduktionsenheter.Bokningstjänster och marknadsföring av turistnära tjänster på internet tillsammans med annonserings- tjänster.

I STEMA Marknadsföring Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hartikainen, Harry Lennart som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Hartikainen, Jan Stefan som är född 1978 och har titeln Bolagsman, .