ZeAx Bygg Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Österåker och ZeAx Bygg Kommanditbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och ZeAx Bygg Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för ZeAx Bygg Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

ZeAx Bygg Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2000-02-17. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där företaget finns i jobbar för att företag som ZeAx Bygg Kommanditbolag ska trivas.

I Österåker så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Byggnadsverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ZeAx Bygg Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-18.

Idag är ZeAx Bygg Kommanditbolag och det finns flera företag som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med ZeAx Bygg Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54069992.

Firman tecknas komplementären..

De som är på något sätt har med ZeAx Bygg Kommanditbolag är Zetterlund, Kjell Roland som är född 1965 och har titeln Komplementär, Brevitz Zetterlund, Charlotte C E som är född 1967 och har titeln Kommanditdelägare, Brevitz Zetterlund, Charlotte C E som är född 1967 och har titeln Prokurist, .

ZeAx Bygg Kommanditbolag har 969600-2477 som sitt organisationsnummer.