Reklamdepån i Stockholm Handelsbolag

Stockholms län

Information

Reklamdepån i Stockholm Handelsbolag är ett företag som finns i Österåker. I Reklamdepån i Stockholm Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fäldt, Eva Mariann som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Hooshidar, Massoud som är född 1962 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Reklamdepån i Stockholm Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Reklamdepån i Stockholm Handelsbolag på telefon 070-5406600.

Bilverkstad. Handel med bilar och biltillbehör. Bilvård. Bilreklam och annonsproduktion och därmed förenlig verksamhet. Handel med värdepapper.

Idag är Reklamdepån i Stockholm Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Reklamdepån i Stockholm Handelsbolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Österåker arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Reklamdepån i Stockholm Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Reklamdepån i Stockholm Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Reklamdepån i Stockholm Handelsbolag så är det följande:
Bolaget tecknas av bolagsmännen var för sig.

Reklamdepån i Stockholm Handelsbolag har 969615-0078 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.