BGS Kommunkonsult Kommanditbolag

Stockholms län

Information

BGS Kommunkonsult Kommanditbolag är ett av många bolag som finns i Österåker. Det är nämligen den kommunen som BGS Kommunkonsult Kommanditbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

BGS Kommunkonsult Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1996-01-01.

BGS Kommunkonsult Kommanditbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1996-02-28. Men sedan 1996-01-01 så har BGS Kommunkonsult Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Stenhagsv. 21, 184 33, Åkersberga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på BGS Kommunkonsult Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-54067245.

Österåker arbetar för att bolag som BGS Kommunkonsult Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för BGS Kommunkonsult Kommanditbolag. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Konsultverksamhet på uppdrag av kommuner med inriktning mot socialtjänst, äldre- och handikappomsorg samt barnomsorg och skola.

Firmatecknare för BGS Kommunkonsult Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till BGS Kommunkonsult Kommanditbolag och det är följande personer, Gunnarsdotter, Birgitta Ingrid som är född 1945 och har titeln Komplementär, Svanfeldt, Gunnar som är född 1944 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för BGS Kommunkonsult Kommanditbolag är 969624-4566.