Rondahls Mekan & Miljö Handelsbolag

Stockholms län

Information

Rondahls Mekan & Miljö Handelsbolag är en verksamhet som finns i Österåker. I Rondahls Mekan & Miljö Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rondahl, Erik Torbjörn som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Rondahl, Prema Magdalena som är född 1969 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rondahls Mekan & Miljö Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Rondahls Mekan & Miljö Handelsbolag på telefon 070-6986591.

Konsultverksamhet gällande beräkning, konstruktion samt mekanisk tillverkning av transportmedel samt försäljning och service av dessa.

Idag är Rondahls Mekan & Miljö Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Rondahls Mekan & Miljö Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Österåker arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Rondahls Mekan & Miljö Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Rondahls Mekan & Miljö Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rondahls Mekan & Miljö Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Rondahls Mekan & Miljö Handelsbolag har 969642-9365 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Stockholms län.