ÅRP Brandskyddskonsult Handelsbolag

Stockholms län

Information

969645-4181 är organisationsnummer för bolaget ÅRP Brandskyddskonsult Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ÅRP Brandskyddskonsult Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Österåker som är den kommunen som ÅRP Brandskyddskonsult Handelsbolag finns i.

ÅRP Brandskyddskonsult Handelsbolag har varit registrerat sedan 1997-11-28 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ÅRP Brandskyddskonsult Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

ÅRP Brandskyddskonsult Handelsbolag är och det finns flera bolag i Österåker som också är .

Firmatecknare för ÅRP Brandskyddskonsult Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med ÅRP Brandskyddskonsult Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-54249068 eller genom brev på följande adress:
Staveströmsv. 1, 184 97, Ljusterö

Konsultverksamhet inom brand: brandskyddskurser, instruktörs- arbeten. Utbildning inom svets- och hetarbeten samt bevakning. Konsultverksamhet inom databranschen såsom utrymnings- och insatsplaner. Automatlarmsritningar samt revideringar. Bokföringsarbeten. Textil- och inredningssömnad samt möbelrenovering.

Det finns olika personer som har en koppling med ÅRP Brandskyddskonsult Handelsbolag och det är Patomella, Anita Inge-Maj som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Patomella, Åke Reinhold som är född 1940 och har titeln Bolagsman,