Åkersberga Torghandel Handelsbolag

Stockholms län

Information

969649-5812 är organisationsnummer för företaget Åkersberga Torghandel Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Åkersberga Torghandel Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Österåker som är den kommunen som Åkersberga Torghandel Handelsbolag finns i.

Åkersberga Torghandel Handelsbolag har varit registrerat sedan 1998-04-17 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Åkersberga Torghandel Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Åkersberga Torghandel Handelsbolag är och det finns flera bolag i Österåker som också är .

Firmatecknare för Åkersberga Torghandel Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Åkersberga Torghandel Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Lillbrostigen 6, 184 41, Åkersberga

Frukt och grönsaker, blommor, julgranar, nötter och bröd.

Det finns olika personer som har en koppling med Åkersberga Torghandel Handelsbolag och det är Kathir Hashim, Salima som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Mohammed Rahdi, Ali som är född 1959 och har titeln Bolagsman,