MediaFöretaget i Stockholm Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Österåker och MediaFöretaget i Stockholm Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och MediaFöretaget i Stockholm Handelsbolag är ett av dem. Statusen för MediaFöretaget i Stockholm Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

MediaFöretaget i Stockholm Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1999-01-15. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som MediaFöretaget i Stockholm Handelsbolag ska trivas.

MediaFöretaget i Stockholm Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Österåker så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utge tidningar och periodiska skrifter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MediaFöretaget i Stockholm Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är MediaFöretaget i Stockholm Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med MediaFöretaget i Stockholm Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54080505.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med MediaFöretaget i Stockholm Handelsbolag är Skeeborg, Bo Viking som är född 1948 och har titeln Bolagsman, accidens förlag i Stockholm Handelsbolag som är född och har titeln Bolagsman, .

MediaFöretaget i Stockholm Handelsbolag har 969656-3072 som sitt organisationsnummer.