Tuna Trä Teknik Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Österåker och Tuna Trä Teknik Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Tuna Trä Teknik Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Tuna Trä Teknik Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Tuna Trä Teknik Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1999-12-14. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Tuna Trä Teknik Handelsbolag ska trivas.

Tuna Trä Teknik Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-31. I Österåker så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Allt inom trä och ventilation. Utbildning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tuna Trä Teknik Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-31.

Idag är Tuna Trä Teknik Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med Tuna Trä Teknik Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54087031.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

De som är på något sätt har med Tuna Trä Teknik Handelsbolag är Sundqvist, Anders Gustav som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Öberg, Nina som är född 1970 och har titeln Bolagsman, .

Tuna Trä Teknik Handelsbolag har 969664-7800 som sitt organisationsnummer.