Orionsbergsgård Brottö Handelsbolag

Stockholms län

Information

Orionsbergsgård Brottö Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Österåker som är den kommunen där Orionsbergsgård Brottö Handelsbolag finns. I Österåker så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Orionsbergsgård Brottö Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Orionsbergsgård Brottö Handelsbolag har haft sedan 2003-09-18. Orionsbergsgård Brottö Handelsbolag har funnits sedan och 2003-09-18 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Orionsbergsgård Brottö Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Österåker arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Orionsbergsgård Brottö Handelsbolag har idag 969669-2269 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Katarina Berggren, Erik Jansson och Gunnar Jansson var för sig. är den som för stunden ansvarar för Orionsbergsgård Brottö Handelsbolag

Jordbruk, turism, entreprenad (mark & Byggnation).

I Orionsbergsgård Brottö Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Berggren, Berit Elsie Katarina som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Jansson, Carl Erik som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Jansson, Karl Gunnar som är född 1954 och har titeln Bolagsman, .