Gauffin Larpe Handelsbolag

Stockholms län

Information

Gauffin Larpe Handelsbolag är ett företag som finns i Österåker. I Gauffin Larpe Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gauffin Larpe, Josefa-Elisabet som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Larpe, Per Johan som är född 1959 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Gauffin Larpe Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Gauffin Larpe Handelsbolag på telefon 08-54020259.

Bedriva undervisning i golf, handel med golfprodukter, kläder, fritidutrustning och därmed förenlig verksamhet. Bedriva handel samt konsultuppdrag med reklamprodukter. Hantverk och målningsarbeten. Bedriva försäljningsuppdrag inom bilbranschen och därmed förenlig verksamhet. Bedriva servering och café.

Idag är Gauffin Larpe Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Gauffin Larpe Handelsbolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Österåker arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Gauffin Larpe Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Gauffin Larpe Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gauffin Larpe Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Gauffin Larpe Handelsbolag har 969675-8771 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.