MARKAPI Kommanditbolag

Stockholms län

Information

969676-0777 är organisationsnummer för bolaget MARKAPI Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MARKAPI Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Österåker som är den kommunen som MARKAPI Kommanditbolag finns i.

MARKAPI Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2009-08-13 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-10-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för MARKAPI Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-10-01.

MARKAPI Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Österåker som också är .

Firmatecknare för MARKAPI Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären

Vill ni komma i kontakt med MARKAPI Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-54067054 eller genom brev på följande adress:
Tallsättrav. 73, 184 61, Åkersberga

Handel med leksaker, konst, bilar, möbler. Personaluthyrning. Konsultverksamhet inom försäljning och marknadsföring.

Det finns olika personer som har en koppling med MARKAPI Kommanditbolag och det är Kyllenbeck, Sven Axel Magnus som är född 1961 och har titeln Komplementär, Hellstedt, Kajsa Karin Maria E som är född 1966 och har titeln Kommanditdelägare,