MOBE Bolagsservice Handelsbolag

Stockholms län

Information

MOBE Bolagsservice Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Österåker. Det är nämligen den kommunen som MOBE Bolagsservice Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

MOBE Bolagsservice Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-11-14.

MOBE Bolagsservice Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2001-11-14. Men sedan 2002-11-14 så har MOBE Bolagsservice Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Västandalsv. 6, 184 91, Åkersberga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på MOBE Bolagsservice Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Österåker arbetar för att verksamheter som MOBE Bolagsservice Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för MOBE Bolagsservice Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Bokförings- och allmän kontorshjälp samt konsult inom dessa områden. Data konsult, reklam, trycksaker, foto, design samt kursverksamhet, viss försäljning över internet.

Firmatecknare för MOBE Bolagsservice Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till MOBE Bolagsservice Handelsbolag och det är följande personer, Botin, Emma Kerstin som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Rosenblom Hammarroth, Stefan Karl G som är född 1986 och har titeln Bolagsman, Rosenblom, Ingrid Monica som är född 1949 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för MOBE Bolagsservice Handelsbolag är 969681-6512.