Sjötjänst i Alsvik Handelsbolag

Stockholms län

Information

Sjötjänst i Alsvik Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Österåker som är den kommunen där Sjötjänst i Alsvik Handelsbolag finns. I Österåker så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Sjötjänst i Alsvik Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Sjötjänst i Alsvik Handelsbolag har haft sedan 2002-10-10. Sjötjänst i Alsvik Handelsbolag har funnits sedan och 2002-10-10 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Sjötjänst i Alsvik Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sjöstugan St Timrarö , 184 91, Åkersberga men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-6005340.

Österåker arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Sjötjänst i Alsvik Handelsbolag har idag 969687-7829 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Sjötjänst i Alsvik Handelsbolag

Reparationer av båtar och motorer, sjötransporter samt varvs- arbete.

I Sjötjänst i Alsvik Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Borg, Jenny Iréne som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Borglund, Mats Åke Anders som är född 1960 och har titeln Bolagsman, .