Öster boo byggvaror Handelsbolag

Stockholms län

Information

969688-5012 är organisationsnummer för verksamheten Öster boo byggvaror Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Öster boo byggvaror Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Österåker som är den kommunen som Öster boo byggvaror Handelsbolag finns i.

Öster boo byggvaror Handelsbolag har varit registrerat sedan 2002-10-07 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Öster boo byggvaror Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Öster boo byggvaror Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Österåker som också är .

Firmatecknare för Öster boo byggvaror Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Öster boo byggvaror Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Skeppsdalsv. 92, 184 91, Åkersberga

Inköp och försäljning av byggvaror, renoveringsartiklar, foder, såg och byggvaror. leverans av sålda varor.

Det finns olika personer som har en koppling med Öster boo byggvaror Handelsbolag och det är Jönsson, Ulf Andréas som är född 1980 och har titeln Bolagsman, Ramsey, Abel Richard som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Zachariassen, Hans Åke som är född 1966 och har titeln Bolagsman,