HÅAK Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Österåker och HÅAK Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och HÅAK Handelsbolag är ett av dem. Statusen för HÅAK Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

HÅAK Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2003-04-07. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som HÅAK Handelsbolag ska trivas.

HÅAK Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-05-06. I Österåker så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Vi utför elarbeten då det gäller installationer, montage, samt idrifttagning av elanläggningar

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HÅAK Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-05-06.

Idag är HÅAK Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med HÅAK Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-9712016.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med HÅAK Handelsbolag är Källström, Lars Andreas som är född 1974 och har titeln Bolagsman, Åberg, Hans Erik som är född 1967 och har titeln Bolagsman, .

HÅAK Handelsbolag har 969692-8879 som sitt organisationsnummer.