McWHEELS Handelsbolag

Stockholms län

Information

969705-4022 är organisationsnummer för verksamheten McWHEELS Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som McWHEELS Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Österåker som är den kommunen som McWHEELS Handelsbolag finns i.

McWHEELS Handelsbolag har varit registrerat sedan 2004-10-21 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-12-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för McWHEELS Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-01-13.

McWHEELS Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Österåker som också är .

Firmatecknare för McWHEELS Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med McWHEELS Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Valsjötorp 3, 184 63, Åkersberga

Konsultverksamhet inom ekonomisk redovisning, handel och entreprenadverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med McWHEELS Handelsbolag och det är Carell, Eva Monica som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Carell, Peter Jan Mattias som är född 1985 och har titeln Bolagsman,