LT Kaross och Montage Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Österåker och LT Kaross och Montage Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och LT Kaross och Montage Handelsbolag är ett av dem. Statusen för LT Kaross och Montage Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

LT Kaross och Montage Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2004-11-22. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som LT Kaross och Montage Handelsbolag ska trivas.

LT Kaross och Montage Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-27. I Österåker så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Nytillverkning och reparation av karosser. Inredning och snickeriarbete. Plåt och lack.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LT Kaross och Montage Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-27.

Idag är LT Kaross och Montage Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med LT Kaross och Montage Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54020016.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med LT Kaross och Montage Handelsbolag är Johansson, Thomas Yngve Krister som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Kling Johansson, Lena Vivianne som är född 1958 och har titeln Bolagsman, .

LT Kaross och Montage Handelsbolag har 969706-3890 som sitt organisationsnummer.