Aquatron Stockholm Handelsbolag

Stockholms län

Information

Aquatron Stockholm Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Österåker som är den kommunen där Aquatron Stockholm Handelsbolag finns. I Österåker så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Aquatron Stockholm Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Aquatron Stockholm Handelsbolag har haft sedan 2005-03-25. Aquatron Stockholm Handelsbolag har funnits sedan och 2005-03-25 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Aquatron Stockholm Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Röllingbyv. 15, 184 32, Åkersberga men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-54064995.

Österåker arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Aquatron Stockholm Handelsbolag har idag 969707-2529 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Aquatron Stockholm Handelsbolag

Handel och serviceverksamhet för biologiska toalettsystem.

I Aquatron Stockholm Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sundin Johansson, Stig Uno Niclas som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Sundin, Christin Margareta som är född 1966 och har titeln Bolagsman, .