handelsbolaget hajarna

Stockholms län

Information

969716-8616 är organisationsnummer för bolaget handelsbolaget hajarna. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som handelsbolaget hajarna är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Österåker som är den kommunen som handelsbolaget hajarna finns i.

handelsbolaget hajarna har varit registrerat sedan 2006-02-17 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för handelsbolaget hajarna så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

handelsbolaget hajarna är och det finns flera bolag i Österåker som också är .

Firmatecknare för handelsbolaget hajarna är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med handelsbolaget hajarna så kan ni göra det på telefon genom 08-7562144 eller genom brev på följande adress:
GUCKUSKOVÄGEN 16 A, 184 35, Åkersberga

Bedriva försäljning av främst handgjorda kort via hemsida på internet samt hantverksarbeten såsom måleri, plattsättning, murararbeten och snickerier.

Det finns olika personer som har en koppling med handelsbolaget hajarna och det är Jarosch, Hans Peter som är född 1972 och har titeln Bolagsman, Rask, Sarah Amanda som är född 1976 och har titeln Bolagsman,