6 ben & 1 svans Kommanditbolag

Stockholms län

Information

6 ben & 1 svans Kommanditbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Österåker som är den kommunen där 6 ben & 1 svans Kommanditbolag finns. I Österåker så finns det många olika Kommanditbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Kommanditbolag. 6 ben & 1 svans Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och företaget har F-skatt vilket 6 ben & 1 svans Kommanditbolag har haft sedan 2006-09-21. 6 ben & 1 svans Kommanditbolag har funnits sedan och 2006-10-05 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till 6 ben & 1 svans Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Göljhult Åkersdal, 360 70, Åseda men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-9873003.

Österåker arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

6 ben & 1 svans Kommanditbolag har idag 969721-0723 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för 6 ben & 1 svans Kommanditbolag

Företagets verksamhet innefattar utbildning av hundägare i form av hundkurser i lydnad, spårning, klickerträning, kurser i sök, nyttohundsgöra, assistanshundkurser, aktivering, hundmöten, antijakt, freestyle, agility, rapportering, apportering även problemhundskonsultation bestående av utredningar och träning. Företaget kommer även att arbeta med övrig djurträning och djurkonsultation samt hålla föredrag inom etologi och djurskydd. I mindre skala kommer försäljning av djurartiklar förekomma så som träningsredskap, hundgodis, litteratur, leksaker, koppel, selar, halsband, tuggben, aktiveringsleksaker, apporter, visselpipor, spårlinor, snitslar, klickers, targets, borstar, näringstillskott, godisfickor och sökrullar.

I 6 ben & 1 svans Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Yusof, Caroline Jasmine som är född 1980 och har titeln Komplementär, Yusof, Cecilia Jasmine som är född 1976 och har titeln Kommanditdelägare, .