Norrorts Transportresurs Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Norrorts Transportresurs Kommanditbolag är en verksamhet som finns i Österåker. I Norrorts Transportresurs Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wiklund, Leif Erik som är född 1964 och har titeln Komplementär, Vallberg, Jan Olov som är född 1961 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Norrorts Transportresurs Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Norrorts Transportresurs Kommanditbolag på telefon 073-6886764.

Logistik (transport och resurs) samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Norrorts Transportresurs Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Norrorts Transportresurs Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Österåker arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Norrorts Transportresurs Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-01-18 och Norrorts Transportresurs Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-01-18.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Norrorts Transportresurs Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären ensam.

Norrorts Transportresurs Kommanditbolag har 969723-0135 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.