Active Kids Travel Sweden Handelsbolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Active Kids Travel Sweden Handelsbolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Österåker här finns det många olika Handelsbolag. Active Kids Travel Sweden Handelsbolag tillhör bolagstypen "Handelsbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Österåker jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Active Kids Travel Sweden Handelsbolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 969723-5993.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Active Kids Travel Sweden Handelsbolag på följande adress Päronkröken 30, 184 60, Åkersberga.

Active Kids Travel Sweden Handelsbolag är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Active Kids Travel Sweden Handelsbolag så sitter följande personer i styrelsen: , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Arrangera paketresor för barn mellan 12-16 år. Till att börja med ridläger i Ungern. Grupperna kommer att vara max 16 personer inklusive guide. I paketet kommer det att ingå flyg, transfer, boende, helpension, ridning samt andra fritidsaktiviteter.