EMK Revitalisering Handelsbolag

Stockholms län

Information

EMK Revitalisering Handelsbolag är en verksamhet som finns i Österåker. I EMK Revitalisering Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jonsson, Stefan Hans-Olov som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Kaino, Alice Katarina som är född 1961 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med EMK Revitalisering Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå EMK Revitalisering Handelsbolag på telefon 070-7556943.

Förebyggande hälso friskvård med analyser, behandlingar, konsultationer, utbildningar och hälsoprodukter. Konstförsäljning och uthyrning av egen konst och konsthantverk.

Idag är EMK Revitalisering Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

EMK Revitalisering Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Österåker arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

EMK Revitalisering Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-10-11 och EMK Revitalisering Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-10-11.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för EMK Revitalisering Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

EMK Revitalisering Handelsbolag har 969727-6351 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.