NOWNESS Kommanditbolag

Stockholms län

Information

NOWNESS Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Österåker. Det är nämligen den kommunen som NOWNESS Kommanditbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

NOWNESS Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-10-04.

NOWNESS Kommanditbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2007-08-21. Men sedan 2007-10-04 så har NOWNESS Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Valsjötorp 4, 184 63, Åkersberga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på NOWNESS Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Österåker arbetar för att företag som NOWNESS Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för NOWNESS Kommanditbolag. Det finns flera företag i Stockholms län.

Scenisk framställning, showproduktion, litterär verksamhet, ljudinspelning, musikunderhållning samt juridisk rådgivning.

Firmatecknare för NOWNESS Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till NOWNESS Kommanditbolag och det är följande personer, Karlsson, Martin Perola som är född 1973 och har titeln Komplementär, Platzer, Per Gustav som är född 1973 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för NOWNESS Kommanditbolag är 969728-8828.