Åke Dalle Reklam

Stockholms län

Information

271016-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Åke Dalle Reklam. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Åke Dalle Reklam är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Österåker som är den kommunen som Åke Dalle Reklam finns i.

Åke Dalle Reklam har varit registrerat sedan 2007-06-07 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Åke Dalle Reklam så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-07-30.

Åke Dalle Reklam är och det finns flera verksamheter i Österåker som också är .

Firmatecknare för Åke Dalle Reklam är följande:

Vill ni komma i kontakt med Åke Dalle Reklam så kan ni göra det på telefon genom 08-54063106 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom reklam och marknadsföring.

Det finns olika personer som har en koppling med Åke Dalle Reklam och det är Dalle, Per Åke som är född 1927 och har titeln Innehavare av enskild firma,