F:a Thord Ritzén

Stockholms län

Information

F:a Thord Ritzén är ett av många företag som finns i Österåker. Det är nämligen den kommunen som F:a Thord Ritzén finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

F:a Thord Ritzén är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

F:a Thord Ritzén som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1997-01-22. Men sedan 1998-01-01 så har F:a Thord Ritzén varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på F:a Thord Ritzén så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-54061792.

Österåker arbetar för att företag som F:a Thord Ritzén ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för F:a Thord Ritzén. Det finns flera företag i Stockholms län.

Marknadsföring av systemprodukter för landmobil radiokommu- nikation såsom basantenner, filter, mekanik för mastmontage och andra närliggande produkter. Dessutom teknisk support inom antennområdet. Viss export av dito.

Firmatecknare för F:a Thord Ritzén är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till F:a Thord Ritzén och det är följande personer, Ritzén, Tord Börje som är född 1934 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för F:a Thord Ritzén är 340430-XXXX.