KONSULTFIRMA SVEN HUGOSSON

Stockholms län

Information

360530-XXXX är organisationsnummer för verksamheten KONSULTFIRMA SVEN HUGOSSON. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KONSULTFIRMA SVEN HUGOSSON är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Österåker som är den kommunen som KONSULTFIRMA SVEN HUGOSSON finns i.

KONSULTFIRMA SVEN HUGOSSON har varit registrerat sedan 1991-01-16 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för KONSULTFIRMA SVEN HUGOSSON så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

KONSULTFIRMA SVEN HUGOSSON är och det finns flera verksamheter i Österåker som också är .

Firmatecknare för KONSULTFIRMA SVEN HUGOSSON är följande:

Vill ni komma i kontakt med KONSULTFIRMA SVEN HUGOSSON så kan ni göra det på telefon genom 08-54022930 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet avseende flygteknik, flyg- transporter och fritidsbåtar

Det finns olika personer som har en koppling med KONSULTFIRMA SVEN HUGOSSON och det är Hugosson, Sven-Hugo som är född 1936 och har titeln Innehavare av enskild firma,