Modén Consulting

Stockholms län

Information

Modén Consulting hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Österåker som är den kommunen där Modén Consulting finns. I Österåker så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Modén Consulting tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Modén Consulting har haft sedan 2006-11-23. Modén Consulting har funnits sedan och 2006-11-23 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Modén Consulting så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-54021313.

Österåker arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Modén Consulting har idag 390404-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Modén Consulting

Konsultverksamhet enligt kontrakt med svenska och utländska företag vad avser transport- och logistikfrågor med ansvar för kontinuerlig kontakt och uppföljning av transportörer och andra transportparter. Kvalitetssäkring av befraktningsdokument. Kontroll och uppföljning av leveranskontrakt och att transportlagar och tullbestämmelser följs.

I Modén Consulting så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Modén, Lars-Erik som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma, .