Firma SpråkAkuten Stockholm

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Österåker och Firma SpråkAkuten Stockholm är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Firma SpråkAkuten Stockholm är ett av dem. Statusen för Firma SpråkAkuten Stockholm är att Bolaget är aktivt.

Firma SpråkAkuten Stockholm är ett Enskild firma och skapades 1997-09-23. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Firma SpråkAkuten Stockholm ska trivas.

Firma SpråkAkuten Stockholm är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Österåker så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom teknisk utveckling av industriprocesser och därmed förenlig handel av patenträttigheter, datorprogram och maskinutrustning såsom pumpar, ventiler, styr- och reglerutrustning och måtinstrument. Teknisk och ekonomisk rådgivning med översättningsverksamhet till från engelska, tyska, franska och spanska.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Firma SpråkAkuten Stockholm är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Firma SpråkAkuten Stockholm och det finns flera verksamheter som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med Firma SpråkAkuten Stockholm så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7569802.

.

De som är på något sätt har med Firma SpråkAkuten Stockholm är Mellgren, Carl Erik som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Firma SpråkAkuten Stockholm har 391004-XXXX som sitt organisationsnummer.