Napoleon Maskin

Stockholms län

Information

Napoleon Maskin är ett av många företag som finns i Österåker. Det är nämligen den kommunen som Napoleon Maskin finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Napoleon Maskin är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-08-09.

Napoleon Maskin som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-10-04. Men sedan 2004-08-09 så har Napoleon Maskin varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Napoleon Maskin så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5747360.

Österåker arbetar för att företag som Napoleon Maskin ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Napoleon Maskin. Det finns flera företag i Stockholms län.

Försäljning av nya och begagnade plåtformningsmaskiner till svenska verkstadsföretag som omformar och bearbetar plåt. Exempel på maskintyper : kantpressar, gradsaxar, rundvalsar, stans- och nibbelmaskiner, lacerskärmaskin er. Försäljning av service och reservdelar till dessa maskiner. Försäljning och service även till spånskärande mekanisk industri. Exempel på maskintyper: fräsmaskiner, svarvar, slipmaskiner, bandsågar.

Firmatecknare för Napoleon Maskin är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Napoleon Maskin och det är följande personer, Lundström, Håkan Napoleon som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Napoleon Maskin är 400521-XXXX.