GSDI, GLOBAL SOLIDARITY, DEVELOPMENT FOR INDEPENDENT

Stockholms län

Information

GSDI, GLOBAL SOLIDARITY, DEVELOPMENT FOR INDEPENDENT är ett företag som finns i Österåker. I GSDI, GLOBAL SOLIDARITY, DEVELOPMENT FOR INDEPENDENT finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nordström, Kerstin Maj som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med GSDI, GLOBAL SOLIDARITY, DEVELOPMENT FOR INDEPENDENT så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå GSDI, GLOBAL SOLIDARITY, DEVELOPMENT FOR INDEPENDENT på telefon 08-54023484.

Konsult i internationellt solidaritetsarbete, speciellt inom handikappsfrågor

Idag är GSDI, GLOBAL SOLIDARITY, DEVELOPMENT FOR INDEPENDENT av bolagstypen Enskild firma.

GSDI, GLOBAL SOLIDARITY, DEVELOPMENT FOR INDEPENDENT är ett av många företag som finns i Stockholms län och Österåker arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

GSDI, GLOBAL SOLIDARITY, DEVELOPMENT FOR INDEPENDENT innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och GSDI, GLOBAL SOLIDARITY, DEVELOPMENT FOR INDEPENDENT är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för GSDI, GLOBAL SOLIDARITY, DEVELOPMENT FOR INDEPENDENT så är det följande:

GSDI, GLOBAL SOLIDARITY, DEVELOPMENT FOR INDEPENDENT har 400522-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.