Blommans - Eltek

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Österåker och Blommans - Eltek är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Blommans - Eltek är ett av dem. Statusen för Blommans - Eltek är att Bolaget är aktivt.

Blommans - Eltek är ett Enskild firma och skapades 1999-04-13. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där företaget finns i jobbar för att företag som Blommans - Eltek ska trivas.

Blommans - Eltek är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Österåker så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bygga och serva elektrisk utrustning, såväl elektronisk som mekanisk företrädesvis inom stålindustrin, tryckpressar, pumpanläggningar, kraftverk och rullbanor. Konsultverksamhet inom ovan angivna verksamheter som innefattar konstruktion, inköp av komponenter, upprättande av ritningar (med cad) och rådgivning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Blommans - Eltek är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Blommans - Eltek och det finns flera företag som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med Blommans - Eltek så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Blommans - Eltek är Blom, Nils Åke som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Blommans - Eltek har 420412-XXXX som sitt organisationsnummer.