Mats Stenhammar konsult

Stockholms län

Information

Mats Stenhammar konsult är ett av många verksamheter som finns i Österåker. Det är nämligen den kommunen som Mats Stenhammar konsult finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Mats Stenhammar konsult är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-10-02.

Mats Stenhammar konsult som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2003-09-29. Men sedan 2003-10-02 så har Mats Stenhammar konsult varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mats Stenhammar konsult så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-54027889.

Österåker arbetar för att verksamheter som Mats Stenhammar konsult ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Mats Stenhammar konsult. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Rådgivning i försäkring, marknadsföring och försäljning. Utbildning, kursverksamhet, författarskap och rådgivning i IT och produktutveckling inom tjänstemarknadsområdet.

Firmatecknare för Mats Stenhammar konsult är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mats Stenhammar konsult och det är följande personer, Stenhammar, Per Mats som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Mats Stenhammar konsult är 420504-XXXX.