Österåkers Näringslivskontor

Stockholms län

Information

421215-XXXX är organisationsnummer för bolaget Österåkers Näringslivskontor. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Österåkers Näringslivskontor är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Österåker som är den kommunen som Österåkers Näringslivskontor finns i.

Österåkers Näringslivskontor har varit registrerat sedan 2006-12-14 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-02-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Österåkers Näringslivskontor så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-01.

Österåkers Näringslivskontor är och det finns flera bolag i Österåker som också är .

Firmatecknare för Österåkers Näringslivskontor är följande:

Vill ni komma i kontakt med Österåkers Näringslivskontor så kan ni göra det på telefon genom 08-54022888 eller genom brev på följande adress:

Företaget ska ge stöd inom företagsutveckling och vägledning inom den kommunala byråkratin, rådgivning till näringslivet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Österåkers Näringslivskontor och det är Molin, Björn Christer som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,