Åkersberga Blomsteraffär Inga May Pahlberg

Stockholms län

Information

430508-XXXX är organisationsnummer för företaget Åkersberga Blomsteraffär Inga May Pahlberg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Åkersberga Blomsteraffär Inga May Pahlberg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Österåker som är den kommunen som Åkersberga Blomsteraffär Inga May Pahlberg finns i.

Åkersberga Blomsteraffär Inga May Pahlberg har varit registrerat sedan 1994-12-20 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Åkersberga Blomsteraffär Inga May Pahlberg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Åkersberga Blomsteraffär Inga May Pahlberg är och det finns flera bolag i Österåker som också är .

Firmatecknare för Åkersberga Blomsteraffär Inga May Pahlberg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Åkersberga Blomsteraffär Inga May Pahlberg så kan ni göra det på telefon genom 08-54088899 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av blommor, kamerala tjänster och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Åkersberga Blomsteraffär Inga May Pahlberg och det är Pahlberg, Inga-Maj Elisabet som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,