BÅ Radar Teknik

Stockholms län

Information

430907-XXXX är organisationsnummer för företaget BÅ Radar Teknik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BÅ Radar Teknik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Österåker som är den kommunen som BÅ Radar Teknik finns i.

BÅ Radar Teknik har varit registrerat sedan 1996-02-14 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för BÅ Radar Teknik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1978-01-01.

BÅ Radar Teknik är och det finns flera bolag i Österåker som också är .

Firmatecknare för BÅ Radar Teknik är följande:

Vill ni komma i kontakt med BÅ Radar Teknik så kan ni göra det på telefon genom 08-54063020 eller genom brev på följande adress:

Försäljning och reparation av elektronisk navigationsutrustning för fartyg såsom radar, autopiloter, gyrokompasser, satellitnavigation och radiokommunikation samt tillverkning av båttillbehör.

Det finns olika personer som har en koppling med BÅ Radar Teknik och det är Åkerström, Bo Tage som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,