SALONG FREJAX

Stockholms län

Information

440219-XXXX är organisationsnummer för företaget SALONG FREJAX. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SALONG FREJAX är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Österåker som är den kommunen som SALONG FREJAX finns i.

SALONG FREJAX har varit registrerat sedan 1987-03-10 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SALONG FREJAX så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

SALONG FREJAX är och det finns flera bolag i Österåker som också är .

Firmatecknare för SALONG FREJAX är följande:

Vill ni komma i kontakt med SALONG FREJAX så kan ni göra det på telefon genom 08-6566995 eller genom brev på följande adress:

Damfrisering

Det finns olika personer som har en koppling med SALONG FREJAX och det är Fredriksson, Solveig Anna-Kari som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,