gör & kör

Stockholms län

Information

440305-XXXX är organisationsnummer för verksamheten gör & kör. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som gör & kör är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Österåker som är den kommunen som gör & kör finns i.

gör & kör har varit registrerat sedan 2006-06-08 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för gör & kör så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

gör & kör är och det finns flera verksamheter i Österåker som också är .

Firmatecknare för gör & kör är följande:

Vill ni komma i kontakt med gör & kör så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Hantverksverksamhet såsom syr och väver, försäljning av mössor, hattar, dukar och mattork kommer ske på marknader och utställningar. Transportverksamhet, montering av möbler, städverksamhet och lagerarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med gör & kör och det är Sjöström, Gunnel Margareta som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,