Floijer Consulting Businesssystem

Stockholms län

Information

Floijer Consulting Businesssystem är en verksamhet som finns i Österåker. I Floijer Consulting Businesssystem finns det lite olika personer som är förknippade och det är Flöijer, Frej Gustav som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Floijer Consulting Businesssystem så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Floijer Consulting Businesssystem på telefon 08-54026145.

Konsultverksamhet inom affärssystem. Underhåll och administration av systemmoduler. Uppdatering av programvara. Övervakning av datorsystem. Ge support till systemanvändare.

Idag är Floijer Consulting Businesssystem av bolagstypen Enskild firma.

Floijer Consulting Businesssystem är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Österåker arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Floijer Consulting Businesssystem innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-09-13 och Floijer Consulting Businesssystem är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-09-13.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Floijer Consulting Businesssystem så är det följande:

Floijer Consulting Businesssystem har 440920-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.