DESIGN SVERKER OLSSON

Stockholms län

Information

DESIGN SVERKER OLSSON hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Österåker som är den kommunen där DESIGN SVERKER OLSSON finns. I Österåker så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. DESIGN SVERKER OLSSON tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket DESIGN SVERKER OLSSON har haft sedan 1997-01-01. DESIGN SVERKER OLSSON har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till DESIGN SVERKER OLSSON så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-54027490.

Österåker arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

DESIGN SVERKER OLSSON har idag 441021-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för DESIGN SVERKER OLSSON

Idékoncept, marknadsanalyser, fysisk framställning av reklam material, mässor och utställningar samt reklamfoto inom reklambranschen. Insekticider, fungicider, pesticider, marknadsföring och försäljning av olika koncentrat på olika marknader inom bekämpningsmedelsbranschen. Byggbranschen, marknadsföring, försäljning och montering av trähus i Scandinavien.

I DESIGN SVERKER OLSSON så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Sverker Gustaf Magnus som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .