Positiv Tankekraft Ma

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Österåker och Positiv Tankekraft Ma är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Positiv Tankekraft Ma är ett av dem. Statusen för Positiv Tankekraft Ma är att Bolaget är aktivt.

Positiv Tankekraft Ma är ett Enskild firma och skapades 1998-09-21. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där bolaget finns i jobbar för att bolag som Positiv Tankekraft Ma ska trivas.

Positiv Tankekraft Ma är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Österåker så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konstnärlig verksamhet och friskvård, ayurvedabehandlingar för hälsa och andling utveckling.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Positiv Tankekraft Ma är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Positiv Tankekraft Ma och det finns flera bolag som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med Positiv Tankekraft Ma så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54025580.

.

De som är på något sätt har med Positiv Tankekraft Ma är Lilliehöök Hennix, Marika som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Positiv Tankekraft Ma har 460611-XXXX som sitt organisationsnummer.