JOREV, REVISIONSFIRMAN JAN-OLOF JOHANSON

Stockholms län

Information

JOREV, REVISIONSFIRMAN JAN-OLOF JOHANSON är ett företag som finns i Österåker. I JOREV, REVISIONSFIRMAN JAN-OLOF JOHANSON finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Jan-Olof som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med JOREV, REVISIONSFIRMAN JAN-OLOF JOHANSON så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå JOREV, REVISIONSFIRMAN JAN-OLOF JOHANSON på telefon 040-187060.

Revision, redovisning och därmed förenlig verksamhet

Idag är JOREV, REVISIONSFIRMAN JAN-OLOF JOHANSON av bolagstypen Enskild firma.

JOREV, REVISIONSFIRMAN JAN-OLOF JOHANSON är ett av många företag som finns i Stockholms län och Österåker arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

JOREV, REVISIONSFIRMAN JAN-OLOF JOHANSON innehar ej F-skattsedel och JOREV, REVISIONSFIRMAN JAN-OLOF JOHANSON är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för JOREV, REVISIONSFIRMAN JAN-OLOF JOHANSON så är det följande:

JOREV, REVISIONSFIRMAN JAN-OLOF JOHANSON har 460629-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.