Bo Nässil Säljare

Stockholms län

Information

470426-XXXX är organisationsnummer för bolaget Bo Nässil Säljare. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bo Nässil Säljare är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Österåker som är den kommunen som Bo Nässil Säljare finns i.

Bo Nässil Säljare har varit registrerat sedan 2006-08-15 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bo Nässil Säljare så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-10-05.

Bo Nässil Säljare är och det finns flera bolag i Österåker som också är .

Firmatecknare för Bo Nässil Säljare är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bo Nässil Säljare så kan ni göra det på telefon genom 08-50012170 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av pappersvaror.

Det finns olika personer som har en koppling med Bo Nässil Säljare och det är Nässil, Bo Grim som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,