GÖRAN SVENSSON FASTIGHETSFÖRMEDLING

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Österåker och GÖRAN SVENSSON FASTIGHETSFÖRMEDLING är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och GÖRAN SVENSSON FASTIGHETSFÖRMEDLING är ett av dem. Statusen för GÖRAN SVENSSON FASTIGHETSFÖRMEDLING är att Bolaget är aktivt.

GÖRAN SVENSSON FASTIGHETSFÖRMEDLING är ett Enskild firma och skapades 1987-10-14. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där företaget finns i jobbar för att företag som GÖRAN SVENSSON FASTIGHETSFÖRMEDLING ska trivas.

GÖRAN SVENSSON FASTIGHETSFÖRMEDLING är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Österåker så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Förmedling av fastigheter samt därmed förenlig förvaltning

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att GÖRAN SVENSSON FASTIGHETSFÖRMEDLING är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är GÖRAN SVENSSON FASTIGHETSFÖRMEDLING och det finns flera företag som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med GÖRAN SVENSSON FASTIGHETSFÖRMEDLING så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54060580.

.

De som är på något sätt har med GÖRAN SVENSSON FASTIGHETSFÖRMEDLING är Svensson, Hans Göran Gunnar som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

GÖRAN SVENSSON FASTIGHETSFÖRMEDLING har 470527-XXXX som sitt organisationsnummer.