Gestalt och Rosencentrum

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Österåker och Gestalt och Rosencentrum är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Gestalt och Rosencentrum är ett av dem. Statusen för Gestalt och Rosencentrum är att Bolaget är aktivt.

Gestalt och Rosencentrum är ett Enskild firma och skapades 2001-02-21. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där bolaget finns i jobbar för att bolag som Gestalt och Rosencentrum ska trivas.

Gestalt och Rosencentrum är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-11-07. I Österåker så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet, utbildning och handledning avseende person-, grupp- och ledarskapsutveckling. personalvård och skapande verksamhet samt eget konstnärligt skapande. utställningsverksamhet och försäljning av alster. försäljning av hälsofrämjande produkter och litteratur.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gestalt och Rosencentrum är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-11-07.

Idag är Gestalt och Rosencentrum och det finns flera bolag som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med Gestalt och Rosencentrum så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54063732.

.

De som är på något sätt har med Gestalt och Rosencentrum är Fagerberg, Caroline May Sigrid H som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Gestalt och Rosencentrum har 471108-XXXX som sitt organisationsnummer.