Ljusterö Golvservice

Stockholms län

Information

490531-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Ljusterö Golvservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ljusterö Golvservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Österåker som är den kommunen som Ljusterö Golvservice finns i.

Ljusterö Golvservice har varit registrerat sedan 2004-09-21 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-12-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ljusterö Golvservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-12-02.

Ljusterö Golvservice är och det finns flera verksamheter i Österåker som också är .

Firmatecknare för Ljusterö Golvservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ljusterö Golvservice så kan ni göra det på telefon genom 073-9790587 eller genom brev på följande adress:

Golvbeläggningar och försäljning av i branchen förekommande golv, kakel och klinker. Även övriga byggarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Ljusterö Golvservice och det är Franzén, Lars Magne Richard som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,