Stina Söderholm Layout & Original

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Österåker och Stina Söderholm Layout & Original är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Stina Söderholm Layout & Original är ett av dem. Statusen för Stina Söderholm Layout & Original är att Bolaget är aktivt.

Stina Söderholm Layout & Original är ett Enskild firma och skapades 2004-11-25. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där företaget finns i jobbar för att företag som Stina Söderholm Layout & Original ska trivas.

Stina Söderholm Layout & Original är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Österåker så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Verksamhet inom reklam- och informationsbranschen med inriktning mot grafisk formgivning och illustration, utför tjänster och levererar i huvudsak tryckfärdigt material för exempelvis broschyrer, böcker, tidskrifter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stina Söderholm Layout & Original är momsregistrerat och det har de varit sedan 1978-01-01.

Idag är Stina Söderholm Layout & Original och det finns flera företag som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med Stina Söderholm Layout & Original så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54021933.

.

De som är på något sätt har med Stina Söderholm Layout & Original är Söderholm, Stinabrita som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Stina Söderholm Layout & Original har 500720-XXXX som sitt organisationsnummer.