Vasteson.s. Rör Service

Stockholms län

Information

510310-XXXX är organisationsnummer för bolaget Vasteson.s. Rör Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vasteson.s. Rör Service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Österåker som är den kommunen som Vasteson.s. Rör Service finns i.

Vasteson.s. Rör Service har varit registrerat sedan 2005-02-02 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-03-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vasteson.s. Rör Service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-25.

Vasteson.s. Rör Service är och det finns flera bolag i Österåker som också är .

Firmatecknare för Vasteson.s. Rör Service är följande:

Vill ni komma i kontakt med Vasteson.s. Rör Service så kan ni göra det på telefon genom 08-54240866 eller genom brev på följande adress:

Rör och VVS arbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Vasteson.s. Rör Service och det är Vasteson, Nils Willy Lennart som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,