A - Optik, Sweden

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Österåker och A - Optik, Sweden är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och A - Optik, Sweden är ett av dem. Statusen för A - Optik, Sweden är att Bolaget är aktivt.

A - Optik, Sweden är ett Enskild firma och skapades 1994-11-24. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som A - Optik, Sweden ska trivas.

A - Optik, Sweden är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Österåker så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handel med artiklar för optiska butiker.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att A - Optik, Sweden är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är A - Optik, Sweden och det finns flera verksamheter som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med A - Optik, Sweden så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54062590.

.

De som är på något sätt har med A - Optik, Sweden är Kunosson, Bengt Ola som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

A - Optik, Sweden har 511218-XXXX som sitt organisationsnummer.